Reken af met je klachten en bruis weer van energie met de unieke technologie van iTeraCare

Maar liefst 60% van alle Nederlanders lijdt inmiddels aan een chronische ziekte. Heb jij veel last van (chronische) vermoeidheid of stress? Of kamp je met steeds terugkerende lichamelijke of mentale klachten, zoals migraine of geheugenproblemen? Maak dan kennis met de iTeraCare. Deze unieke apparaten ondersteunen het zelfhelend vermogen van het lichaam. Met de innovatieve technologie die stoelt op de quantumenergie pak je je hele lichaam aan.

Energy is everything and everything is energy. Een duurzaam, gezond en vitaal leven vraagt om een solide fundament. Zowel fysiek als mentaal. En dat is precies waar ik samen met jou met veel plezier aan werk.

De drie pijlers onder de iTeraCare

iTeraCare werkt met de nieuwste techonologieën – zoals terahertzfrequenties, quantum- en kristaltechnologie die het zelfhelend vermogen van het lichaam ondersteunen en preventief behoedt voor ziektes. Daarnaast maakt de iTeraCare gebruik van het effect van shocktherapie, waardoor afvalstoffen efficiënt uit ons lichaam worden verwijderd.

ITeraCare zorgt voor een energieboost en het werkt preventief. Het zuivert meridianen en verbetert de bloedsomloop.. Nare lichamelijke en mentale klachten krijgen geen kans zich (verder) te ontwikkelen.

iTeraCare bevordert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Het ondersteunt je lichaam bij het overwinnen van ziektes, zoals alle ontstekingen, blokkades en andere lichamelijke en mentale klachten.

iTeraCare herstelt je cellen, waardoor huidproblemen zoals eczeem, littekens, acné en andere huidziekten verdwijnen en zorgt voor verjonging.

Hoe iTeraCare het zelfherstellend vermogen van ons lichaam versterkt

In de loop van ons leven raken steeds meer van onze cellen beschadigd. Door milieuvervuiling en blootstelling aan toxische stoffen, maar ook door stress en het eten van te veel bewerkt voedsel. Die aangetaste cellen brengen ons lichaam uit balans. Ze zorgen voor laagdradige ontstekingen die op hun beurt weer kunnen leiden tot alle mogelijke (chronische) ziekten. De iTeraCare werkt in op celniveau.

iTeraCare werkt met een unieke combinatie van de ultramoderne Teraherz-, quantum-en kristaltechnologie en shocktherapie. De Teraherz golflengtes resoneren met dezelfde frequentie als de cellen in ons lichaam en genereren zo miljoenen trillingen per seconde. Zieke en beschadigde cellen worden afgevoerd en vrije radicalen geëlimineerd. ‘Slapende’ cellen worden juist geactiveerd en gezonde cellen winnen aan kracht. Zo ondersteunt de iTeraCare het zelfherstellend vermogen van ons lichaam.

De voordelen van de iTeraCare producten

Elimineert ongezonde cellen

Activeert inerte cellen

Versterkt het zelfhelend vermogen

Zuivert meridianen en lymfeknopen

Verbetert de microcirculatie

Reguleert de endocriene klieren

Elimineert lichaamsvocht

Verbetert de bloedsomloop

“Zelf kwam ik de iTeraCare op het spoor toen ik kampte met ernstige gezondheidsklachten. Met de iTeraCare verdwenen mijn klachten als sneeuw voor de zon en kon ik mijn leven weer ten volle leven. Nu is het mijn missie om veel meer mensen kennis te laten maken met de helende eigenschappen van de iTeraCare, dat voor mij een belangrijk onderdeel van vitaliteit geworden is.

Bestel het product dat bij jou past

Bestel nu gemakkelijk je iTeraCare product naar keuze bij Besano. Wil je eerst meer weten over de verschillende producten of een apparaat een keer uitproberen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

iTeraCare classic

€ 499,-

Dit basismodel is uitermate geschikt voor eigen gebruik thuis. De Classic heeft drie standen.

Download brochure

iTeraCare premium

€ 1.497,-

De Premium heeft dezelfde werking als de Classic, maar dit model heeft een groter vermogen.

Download brochure

iTeraCare Professional

€ 4.999,-

Dit PRO model is speciaal ontwikkeld voor therapeuten.

Download brochure

iTeraCare Bio

€ 5.300,-

Dit innovatieve apparaat werkt volgens de allerlaatste technologie met maar liefst drie soorten energie.

Download brochure

IONshield ioniser

€ 499,-

De IONShield is een luchtzuiverend apparaatje met een ingebouwd koolborstelsysteem

7 wonders waterfles

€ 499,-

Met de 7 Wonders Water Fles verhoog je de opgeloste waterstof in gewoon kraanwater.

EMF Shield

€ 80,-

Elke dag wordt het menselijk lichaam blootgesteld aan EMV-uitstralende apparaten.

Download brochure

Vergeet niet om ook je leefstijl aan te pakken. Juist door het gebruik van de iTeraCare te combineren met een gezonde, vitale leefstijl word én blijf je gezond!

Veelgestelde vragen

Wat zijn typische eigenschappen van Terahertz? En wat is nog meer belangrijk om te weten over de Terahertz?

De trillingen zijn volkomen ongevaarlijk

Ze zijn extreem krachtig en dringen diep door in het lichaam 20 – 30 cm

Positieve gedachten zijn belangrijk als je de iTeraCare gebruikt

De straling is niet ioniserend

De beste trillingen zijn bij de laagste frequenties in het Terahertz-bereik

Terahertz kunnen röntgenfoto’s gaan vervangen

Vooral de lage frequenties (ver infrarood) in het Terahertz bereik zijn gunstig

Terahertz frequenties hebben een positieve invloed op atomen. Hun invloed is inter-en intra Moleculair. Daarnaast heeft het een positieve invloed op de rotatie en op de trilling

Terahertz frequenties zijn niet ioniserend, dat wil zeggen, ze stelen geen elektronen in ons lichaam (geen vrije radicalen effect)

Zijn er bijwerkingen bij overmatig gebruik van de iTeraCare?

Er zijn geen bijwerkingen als je de iTeraCare te lang gebruikt

Ook kinderen en baby’s kunnen worden behandeld met iTeraCare

Laat het lichaam tussen twee behandelingen, bij voorkeur 4 uur, herstellen

Door het gebruik van intervallen wordt het effect elke keer versterkt, terwijl je bij langdurig gebruik op hetzelfde niveau blijft.

Hoe lang duurt het voordat je resultaat krijgt en moet je de iTeraCare blijven gebruiken als je problemen eenmaal verdwenen zijn?

Je weet nooit van tevoren hoe lang het duurt voordat je resultaat hebt. Ieder lichaam is anders. Soms gaat het heel snel, al na 1 of 2 behandelingen. Meestal na 5 tot 10 behandelingen, maar soms duurt het 6 maanden.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de iteracare classic, premium en de pro?

De Classic kan maximaal 1 uur per keer worden gebruikt, de Pro bijna constant. Na een uur wordt de Classic uitgeschakeld (thermische beveiliging)

De Premium verbruikt minder energie maar geeft sneller resultaten dan de Classic. De Premium heeft twee standen. Hij is termisch beveiligd met automatische koeling en maakt minder lawaai

De Pro is robuuster en is beter bestand tegen schokken dan de Classic

De Pro heeft meer kracht dan de Classic en de Premium

Beide apparaten geven dezelfde resultaten en kunnen als uiterst efficiënt worden beschouwd!

Heeft het zin om supplementen te nemen als je de iTeraCare hebt?

Een auto heeft benzine of diesel nodig, maar ook remvloeistof, koelvloeistof, motorolie etc. Het lichaam heeft voedsel nodig en als onze voeding tekortschiet, heeft ons lichaam voedingssupplementen nodig.

De iTeraCare werkt op therapeutisch niveau, terwijl onze voeding en supplementen op voedingsniveau werken. De iTeraCare ondersteund de opname van de supplementen.

Zijn er voorwaarden waaronder je de iTeraCare niet mag gebruiken?

Je kunt de iTeraCare altijd gebruiken maar voorzichtigheid is geboden in de volgende situaties:
– Zwangere vrouwen. Nooit op de buik of op de rug in de buurt van de baby. Behandel de voetzolen en handpalmen en schouders en bovenrug
– Tijdens de menstruatie. Behandel hetzelfde als bij zwangere vrouwen
– Implantaten; niet op of in de buurt van de implantaten
– Langdurige chronische ziektes; begin enkele weken voorzichtig
– Aangeboren afwijkingen
– Hart problemen
– Acute situaties
– Open wonden
– Breuken

Gemaakt in China? Hoe zit het met de kwaliteit?

DESHANG in China is ‘s werelds eerste en enige bedrijf dat zich toelegt op de productie van iTeraCare Waveform-genezingstechnologie. De revolutionaire technologie van iTerahertz zorgt op natuurlijke wijze voor de genezende kracht van het immuunsysteem van het lichaam om ziekte en ziekte te overwinnen. Onze systemen zijn gebruikt om veel aandoeningen met succes op te lossen.
IteraCare is landelijk gerenommeerd gecertificeerd en het is een gepatenteerd product (Wetenschappelijk Instituut in Beijng). “I network and its product iTeraCare” is de enige distributeur in meer dan 30 landen.

Hoe positioneert de iTeraCare zich ten opzichte van andere apparaten?

Het grote verschil met andere “Copycats” die er zijn, is dat de penetratie 20/30 cm diep gaat om de kleinste bloedvaten te bereiken en te deblokkeren en te vervoeren.

Het werkt op de zenuwuiteinden die aan het ruggenmerg zijn bevestigd. Dit grote verschil wordt  ondersteund door 6 jaar R&D met accreditatie en erkenning.

Bekijk meer veelgestelde vragen hier.